• Ocenenie vo výtvarnej súťaži Stromy našich otcov

          • Vo výtvarnej súťaži Stromy našich otcov získali ocenenie žiačky našej školy Simona Fedorová, Viktória Tomeková, Viktória Vráblová, Lucia Vráblová a Viktória Nemčeková pod vedením pána učiteľa Harnúška. Všetkým srdečne gratulujeme a ďakujeme za peknú reprezentáciu.

          • ŠKOLSKÁ KNIŽNICA V NOVOM ŠATE

          • V piatok 25. marca 2022 sme slávnostne otvorili „bránu“ našej vynovenej školskej knižnice. Erazmus Rotterdamský povedal: „Knižnica je raj!“ Takýmto rajom a krásnym miestom zároveň, kde sa môžeme z kníh vzdelávať alebo si pri nich oddýchnuť, sa stala aj naša knižnica. Dlhé roky čakala na skrášlenie, a to sa v tomto školskom roku podarilo. Vymaľované steny, nové knižničné regály, stropné osvetlenie, nábytok a vzdušný otvorený priestor vytvárajú atmosféru pohody a pokoja. 

            Pozvanie pri tejto príležitosti prijali aj pán starosta a spisovateľ Miroslav Búran, autor knihy pre deti Katkine dobrodružstvá. Rád odpovedal na otázky detí o tom, aký má vzťah ku knihám, čo rád číta, čo ho inšpiruje pri písaní a na mnoho ďalších.

            Veríme, že našu školskú knižnicu budú žiaci i učitelia často navštevovať. Je k dispozícii počas vyučovania, ale aj na voľnočasové aktivity.

            Pôvodná školská knižnica

            Takto prebiehala modernizácia školskej knižnice...

            ...a takýto bol jej výsledok, z ktorého sa veľmi tešíme!

            Za príjemné piatkové podujatie ďakujeme najmä pani vychovávateľke Janke Michalicovej, ktorá na škole zastáva  funkciu knihovníčky, ale i všetkým ostatným, ktorí priložili ruku k dielu.

          • Návšteva pána starostu pri príležitosti MDŽ

          • Pri príležitosti MDŽ dorazil do školy náš tradičný gratulant – pán starosta.  Aj tento rok nás prišiel potešiť kvietkom a milým slovom. Nechýbalo prianie pevného zdravia, pokoja a príjemných chvíľ strávených v kruhu blízkych. Ďakujeme.